Nieuwe huisstijl, vernieuwd logo!(05-01-2010)

Dit item is verlopen op 05-02-2010.
Logo gemeente De Wolden

U gaat het vanaf januari steeds meer tegenkomen! Het opgefriste logo van de gemeente De Wolden en de nieuwe huisstijl. Deze week al bijvoorbeeld op de vernieuwde website dewolden.nl en in de correspondentie tussen de gemeente en haar klanten.

Gemeentepagina in een nieuw jasje!
Vanaf volgende week krijgt deze wekelijkse gemeentepagina ook een nieuwe lay-out. Uiteraard in de kleuren van de nieuwe huisstijl, hier en daar een kleine verandering in de vaste rubrieken en natuurlijk met het opgefriste logo.

Burgemeester Peter Snijders: 'Na een periode waarin het logo en de huisstijl goed hebben gewerkt, vindt het college van b&w het tijd om dit aan te passen aan hoe de gemeente zich in de huidige tijd wil profileren: Áctief, betrokken, helder en onderscheidend. We hebben er voor gekozen om door te ontwikkelen op het bestaande logo. Het resultaat mag er zijn!'

Geen extra kosten
Het doorontwikkelen van het bestaande logo heeft als voordeel dat de twee logo’s naast elkaar gebruikt kunnen worden. Hierdoor voorkomt de gemeente het maken van extra kosten in de vorm van het naar voren halen van investeringen. Zodra de gemeente nieuwe kleding of nieuwe bedrijfsauto’s moet aanschaffen, worden deze voorzien van het nieuwe logo.

Contact

Bezoekadres
Raadhuisstraat 2
7921 GD Zuidwolde
T. 14 0528 Uitleg

F. 0528 378228

E. gemeente@dewolden.nl

                          

Meer informatie over:

Openingstijden

Betalingen
 

Print