Oosteinde

Home > Bouwkavels > Oosteinde

Oosteinde

Omgeven door landerijen en nabij prachtige natuurgebieden zoals het Dwingelderveld en het Reestdal ligt het dorp Oosteinde. Met de unieke Dr. Larijweg is Oosteinde een bijzonder dorp met een prachtige entree. De inwoners zijn daar met recht trots op. Maar er is veel meer dat het dorp bijzonder maakt. Het is ook het snijpunt van Nederland en het biedt inwoners en toeristen een omgeving met veel natuur. De rust, de ruimte en het plattelandskarakter zijn wat de Oosteindigers betreft de belangrijkste kenmerken van het dorp.

De bewoners vormen een hechte gemeenschap en zijn trots op de omgeving en de openbare school die in de kern van het dorp staat. Daarnaast zorgt de speeltuinvereniging voor leuke en uitdagende speelvoorzieningen. Hiermee biedt Oosteinde gezinnen een aantrekkelijke toekomst.

Kavels Oosteinde

Aan de oostzijde van Oosteinde worden 10 kavels uitgegeven voor de bouw van 3 vrijstaande woningen, 3 rijtjeswoningen en 4 twee-onder-één-kap woningen. Bouwt u straks uw eigen droomhuis aan de oostzijde van dit prachtige landelijke dorp vlakbij Ruinerwold?

kavel grootte prijs per m2 exclusief btw kavelprijs exclusief btw kavelprijs inclusief btw status
kavel 12 553 m2 € 139,00 € 76.867,00 € 93.009,07

Meer informatie

Wanneer u belangstelling heeft voor één van de bouwkavels in Oosteinde, dan kunt u de brochure en het inschrijfformulier ophalen bij de gemeente De Wolden of aanvragen bij Janet Slomp (j.slomp@dewoldenhoogeveen.nl) van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, T. 14 0528.

Kaart met omgeving

Te downloaden: