Wonen in De Wolden

Home > Bouwkavels > Wonen in De Wolden

Wonen in De Wolden

De Wolden leeft! 

In de dorpen is het goed leven. Er zijn veel voorzieningen, zoals diverse scholen,  openluchtzwembaden, sporthallen en -velden en bibliotheken. Ook heeft De Wolden een bloeiend verenigingsleven, er is van alles te beleven!

In De Wolden...is van alles te beleven!

Elke maand kunt u volop genieten van allerlei (culturele) activiteiten. Cultuur leeft in De Wolden, en gaat samen met gezellig tafelen en dineren. Na een voorstelling zin in een ontspannen hapje eten of een chique diner? U heeft keuze uit talrijke horeca- gelegenheden in de gemeente. En wilt u in uw vrije tijd actief genieten van de natuur? Dan zijn er aantrekkelijke fiets-, wandel- en ruiterpaden.

De Wolden is landschappelijk zeer gevarieerd. Er zijn grootschalige landbouw-gebieden met onder andere moderne melkveehouderijbedrijven (Ruinerwold, Koekange), afgewisseld met beekdalen (Reestdal, Ruiner Aa), stuwwallen (Nolde), esdorpen (Ansen, Ten Arlo) en bos (Echten). Welke plek u ook kiest in De Wolden u zult ervaren dat de inwoners actief en betrokken zijn bij het dorp en de omgeving. Voel u thuis in De Wolden!