15 maart verkiezingsavond #dewoldenstemt

gemeente De Wolden
Zoeken

15 maart verkiezingsavond #dewoldenstemt

Donderdagavond 15 maart gaan de lijsttrekkers van Gemeentebelangen, VVD, CDA, PvdA, D66, ChristenUnie en GroenLinks met elkaar in debat. Het slotdebat wordt live uitgezonden door StreekTV en via live stream. Onder leiding van Roderik van Grieken van het Nederlands Debat Instituut komen in vier debatrondes de volgende thema‚Äôs aan de orde: Rust of reuring, Armoedebeleid, Duurzaamheid en Woningbouw. Als kiezer in de zaal kunt u ook uw stem laten horen via uw mobiele telefoon!

De verkiezingsavond in de raadzaal belooft een interactief schouwspel te worden. De lijsttrekkers worden uitgedaagd om zich van hun allerbeste kant te laten zien. Korte pitches, inhoudelijk debatteren over stellingen en prikkelende interviews staan op het programma.

De lijsttrekkers die het woord gaan voeren zijn:

  • Jan ten Kate van Gemeentebelangen;
  • Mirjam Pauwels van de VVD;
  • Karin Brouwer van het CDA;
  • Mark Turksma van de PvdA;
  • Albert Haar van D66;
  • Jaap Wiechers van de ChristenUnie;
  • Imke Berghuis van GroenLinks.

Kraampjesmarkt

Wilt u liever zelf in gesprek met de politici? Vanaf 19.00 uur en na afloop van het debat bent u van harte welkom op de kraampjesmarkt! Hier presenteren alle partijen zich nog een keer aan de bezoekers van het debat. Een uitgelezen kans om de kandidaten nog wat vragen te stellen!

Programma

Vanaf 19.00 uur       : inloop en bezoek kraampjesmarkt

19.30 uur                 : start debatavond

21.30 uur                 : afsluiting debatavond en bezoek kraampjesmarkt

22.00 uur                 : einde

De verkiezingsavond vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in Zuidwolde. Iedereen is van harte welkom! De avond wordt live uitgezonden op televisie door StreekTV (ziggo kanaal 44) en via de live stream ! Laat ons weten of u komt via griffier@dewolden.nl

Vergeet niet om uw mobiele telefoon mee te nemen zodat u tijdens de avond mee kunt stemmen!