Burgemeester De Groot lanceert verkiezingswebsite

gemeente De Wolden
Zoeken

Burgemeester De Groot lanceert verkiezingswebsite

Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De gemeenteraad wil de inwoners van De Wolden graag informeren over de verkiezingen en de activiteiten die daar bij horen. Vanwege het succes in 2014 is daarom besloten hiervoor ook in 2018 gebruik te maken van de website www.dewoldenstemt.nl. Gisterenavond zorgde burgemeester Roger de Groot tijdens de raadsvergadering voor de lancering van de site.

Waarom stemmen zo belangrijk is

Burgemeester De Groot benoemde bij de lancering het grote belang van stemmen: “Stemmen voor de gemeenteraad is niet zomaar iets: u hebt echt invloed op zaken die dicht in uw eigen omgeving spelen! De nieuwe gemeenteraad stelt straks het college van burgemeester en wethouders samen. Dan wordt ook besproken wat de plannen voor de komende vier jaar zijn. Op alle terreinen waar de gemeente bij betrokken is. Terreinen die de leefomgeving van onze inwoners en ondernemers direct raken.”

Wie krijgt uw stem?

Als inwoner kunt u door te stemmen dus invloed uitoefenen op de plannen voor de komende jaren. Om tot een goede keus te komen is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. We nodigen u daarom graag uit om een kijkje te nemen op de verkiezingswebsite. Hier vindt u onder andere meer informatie over de deelnemende partijen, lijsttrekkers en plattegrond met alle stembureaus.