De campagne in beeld

gemeente De Wolden
Zoeken

De campagne in beeld

Een artikel met veel beeldmateriaal deze keer! Afgelopen week leverde leuke plaatjes op. Het was 17 februari Plakdag en de Verkiezingskrant van De Wolden werd verspreid.

Plakdag is de dag waarop alle partijen op de gemeentewerf gezamenlijk posters plakken op de verkiezingsborden. We willen u deze plaatjes natuurlijk niet onthouden (zie afbeeldingen onderaan deze pagina). Het eindresultaat van de gezamenlijke inspanningen kunt u binnenkort op tal van plaatsen in De Wolden bewonderen!

Online campagne afgelopen week

Daarnaast stonden afgelopen week de inwonersinitiatieven centraal in de online campagne. Het getal 72 stond voor het aantal initiatieven dat de afgelopen paar jaar gerealiseerd is met ondersteuning van Initatiefrijk De Wolden. Burgemeester De Groot bezocht afgelopen week nog een paar van deze initiatieven, met onderstaand filmpje als resultaat.

Rondbrengen Verkiezingskrant

Op 21 februari werd de Verkiezingskrant huis-aan-huis verspreid. Daarnaast heeft de griffie op 20 februari een flinke stapel kranten in de gemeente rondgebracht. Ook in de bibliotheken en in de dorpshuizen in de Wijk, Ruinen, Ruinerwold en Zuidwolde kunt u nu een Verkiezingskrant ophalen.