Filmpje burgemeester Roger de Groot: 1 Stem van jou stuurt De Wolden aan!

gemeente De Wolden
Zoeken

Filmpje burgemeester Roger de Groot: 1 Stem van jou stuurt De Wolden aan!

Zoals vorige week al was te lezen, is onze online verkiezingscampagne ‘1 stem van jou stuurt De Wolden aan’ gestart. In deze campagne worden feiten over de gemeente gekoppeld aan het belang van stemmen op 21 maart.

U weet bijvoorbeeld vast wel dat de gemeente De Wolden dit jaar 20 jaar bestaat. Dit is een jubileum dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij mag gaan, vandaar dat dit getal ook in de online verkiezingscampagne gebruikt is. Wekelijks worden andere getallen gebruikt, waardoor de campagne steeds blijft opvallen.

Campagne ook gericht op jongeren

Inmiddels kunt u beelden uit de campagne tegenkomen op Twitter en Facebook. Omdat we ook de jongeren willen bereiken, wordt de campagne verder uitgebreid naar Instagram. Om de campagne nog meer aandacht te geven, staat er nu ook een filmpje online waarin burgemeester Roger de Groot nogmaals onderstreept waarom stemmen zo belangrijk is.

Invloed op eigen leven en leefomgeving

In nog geen minuut draagt burgemeester De Groot verschillende voorbeelden aan van zaken waarop de gemeenteraad invloed heeft: Hoe zorgen we ervoor dat alle kinderen mee kunnen doen? Maar ook; hoe vaak wordt het huisafval opgehaald? Uiteenlopende onderwerpen, waar u als inwoner vroeg of laat mee te maken krijgt én waarop u door te stemmen invloed kunt uitoefenen. Stem dus ook op 21 maart, want: 1 stem van jou stuurt De Wolden aan!