Komt u ook naar kraampjesmarkt en debat op 15 maart?

gemeente De Wolden
Zoeken

Komt u ook naar kraampjesmarkt en debat op 15 maart?

Op 15 maart vindt de grote verkiezingsavond #dewoldenstemt plaats in het in gemeentehuis in Zuidwolde. U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen!

Programma van deze avond

Vanaf 19.00 uur en na afloop van het debat is de kraampjesmarkt geopend. Op deze markt stellen alle partijen zich aan u voor. Op een ongedwongen manier kunt u in gesprek met kandidaat-raadsleden. Om 19.30 uur start het debat in de raadszaal. Onder leiding van Roderik van Grieken (Nederlands Debat Instituut) gaan de zeven lijsttrekkers van De Wolden met elkaar in debat.

Interessante debatonderwerpen

De thema’s voor het lijsttrekkersdebat zijn al vastgesteld, zodat de lijsttrekkers zich optimaal kunnen voorbereiden. Het gaat om vier debatrondes, met als onderwerpen:

1. Rust of reuring

2. Armoedebeleid

3. Duurzaamheid

4. Woningbouw

Dit zijn thema’s die leven in onze gemeente. Thema’s waar u vast zelf ook wel wat van vindt. Als kiezer in de zaal kunt u uw stem laten horen via de mentimeter app op uw smartphone! Vergeet deze dus niet mee te nemen!

Luister mee – in de raadszaal of thuis!

Bent u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn in het gemeentehuis op 15 maart? Geen nood! Het debat kunt u namelijk ook elders live volgen via onze livestream op dewolden.raadsinformatie.nl. Hier kunt u de uitzending ook op een later moment terugluisteren. Daarnaast wordt de avond live uitgezonden via StreekTV. Laat ons weten of u komt via griffier@dewolden.nl. We ontmoeten u graag op 15 maart!