Start online campagne opkomst gemeenteraadsverkiezingen

gemeente De Wolden
Zoeken

Start online campagne opkomst gemeenteraadsverkiezingen

Hebt u ze al gezien? Sinds gisteren loopt onze online campagne "1 Stem van jou stuurt De Wolden aan", gericht op de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Op social media kunt u onze banners en cijferberichten tegenkomen. Niet alleen op Facebook en Twitter, maar ook op Instagram.

Achtergrond campagne

De online campagne heeft als doel de opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen te bevorderen. Met behulp van de herkenbare De Wolden-kleuren wit en groen, in combinatie met oranje, zijn er opvallende boodschappen gecreƫerd. Getallen worden gebruikt om weetjes te verspreiden over de gemeente. Vanaf nu ziet u regelmatig nieuwe weetjes over De Wolden in cijfers, maar het motto blijft: 1 Stem van jou stuurt De Wolden aan.

Actieve inzet van inwoners eerste keer centraal

Het is u als inwoner van De Wolden vast niet ontgaan dat onze gemeente dit jaar 20 jaar bestaat. Een mooi getal om mee te beginnen in de campagne! 

Door het gebruik van de getallen 20, 5 en 1 verbinden we heden, verleden en toekomst. In 1998 is de gemeente De Wolden ontstaan door actieve inzet van inwoners. Nu, 20 jaar later, is er een nieuw moment om de gemeente aan te sturen: door te stemmen op 21 maart! U stemt toch ook?