Volg de verkiezingen via de radio

gemeente De Wolden
Zoeken

Volg de verkiezingen via de radio

Ook op de radio wordt de komende weken afgeteld richting verkiezingen. Bent u benieuwd naar de standpunten van de partijen in gemeente De Wolden? Stem dan wekelijks af op DNO Streekradio, voor het programma Studio Politiek.

Tot aan de verkiezingen lichten iedere week een of meer partijen het eigen verkiezingsprogramma toe. Tijdens de komende uitzending, op donderdag 15 februari, komen bijvoorbeeld de PvdA en D66 aan het woord. De serie wordt afgesloten op 8 maart. In die uitzending komen alle partijen nog een keer aan bod.

Open discussie op 10 maart

Naast de uitzendingen van Studio Politiek, wordt erop zaterdag 10 maart (van 12.00 tot 14.00 uur) in de studio aan de Nijverheidsweg een open discussie georganiseerd. Partijen kunnen dan met elkaar in debat onder leiding van Marc Veeningen. Voor de partijen is dit een mooi moment om hun standpunten over het voetlicht te brengen. En voor u als inwoner is het een goede manier om de standpunten van de partijen (nog) beter te leren kennen. Een mooie manier om op 21 maart een weloverwogen stem uit te kunnen brengen!

Zo luistert u mee

Het programma Studio Politiek wordt uitgezonden via DNO Media (voorheen Streekradio, op FM 104.8), op donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Buiten de verkiezingstijd volgt het programma alle raadsvergaderingen van de gemeente De Wolden. Op de donderdagen dat er geen raadvergadering is, wordt het uur gevuld met gasten en nieuws uit de lokale politiek.