Afval

Home > Direct regelen > Afval

Afval

Gemeente De Wolden biedt de afvalkalender aan via de AfvalWijzer.

Download de app AfvalWijzer

De gratis AfvalWijzer app kunt u downloaden op uw smartphone of tablet. De app is geschikt voor Apple, Android en Windows. U kunt de app downloaden in de App Store, Google Play en Windows Store als u zoekt op ‘AfvalWijzer’.

Tip: zet notificaties aan in de app

Ga in de app naar ‘Instellingen’. Zet ‘Notificaties’ aan en kies op welk tijdstip (avond vóór ophaaldag of ochtend van ophaaldag) u een herinnering wilt ontvangen.

Extra ophaaldagen voor GFT dit voorjaar

In het voorjaar zijn extra ophaaldagen voor GFT-afval. Deze ophaaldagen staan ook vermeld op uw digitale afvalkalender. De extra ophaaldagen zijn:

  • Week 16 (17 t/m 21 april)
  • Week 18 (1 t/m 5 mei)

Vul uw postcode + huisnummer in en bekijk uw jaarkalender 2017

De ophaaldagen zien op de website? Dat kan. Vul uw postcode + huisnummer in en u ziet welke container wanneer aan de weg moet. U krijgt ook de mogelijkheid om het ‘jaaroverzicht’ in PDF te openen. Deze kunt u eenvoudig printen.

Hebt u de afvalkalender zelf uitgeprint voor 4 januari 2017?

Op de afvalkalender die u geprint heeft voor 4 januari 2017 staan de extra ophaaldagen niet goed vermeld. Voor de correcte datums van de extra ophaaldagen adviseren wij om de afvalkalender nog een keer te printen. Hebt u van de gemeente een afvalkalender ontvangen voor 4 januari 2017? Dan krijgt u een nieuwe afvalkalender thuis gestuurd.

Contact

E-mail: gemeente@dewolden.nl

Bel ons op:

14 0528
(zonder kengetal)

Postadres

Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2
7921 GD Zuidwolde

Openingstijden

Contactinformatie