Afval

Home > Direct regelen > Afval

Afval

Gemeente De Wolden biedt de afvalkalender aan via de AfvalWijzer.

Download de app AfvalWijzer

U kunt de gratis AfvalWijzer-app downloaden op uw smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor Apple, Android en Windows. U kunt de app downloaden in de App Store (Apple iOS), Google Play (Android) en Windows Store:

Verkrijgbaar in de App Store Android app op Google Play Verkrijgbaar op Windows Store

U kunt de app ook vinden als u zoekt op ‘AfvalWijzer’.

Tip: zet notificaties aan in de app

Ga in de app naar ‘Instellingen’. Zet ‘Notificaties’ aan en kies op welk tijdstip (avond vóór ophaaldag of ochtend van ophaaldag) u een herinnering wilt ontvangen.

Vul uw postcode + huisnummer in en bekijk uw jaarkalender

De ophaaldagen zien op de website? Dat kan. Vul uw postcode + huisnummer in en u ziet welke container wanneer aan de weg moet. U krijgt ook de mogelijkheid om het ‘jaaroverzicht’ in PDF te openen. Deze kunt u eenvoudig printen.

Heeft u de afvalkalender zelf uitgeprint vóór 4 januari 2017?

Op de afvalkalender die u geprint heeft vóór 4 januari 2017 staan de extra ophaaldagen niet goed vermeld. Voor de correcte data van de extra ophaaldagen adviseren wij u om de afvalkalender nog een keer te printen.

Heeft u van de gemeente een afvalkalender ontvangen vóór 4 januari 2017? Dan krijgt u een nieuwe afvalkalender thuisgestuurd.

Denk mee over de openingstijden van de nieuwe milieustraat

De openingstijden van de nieuwe milieustraat zijn hetzelfde als de huidige. Er komt echter wel een extra dagdeel bij. En u kunt daarover meedenken (tot en met 30 september 2017).

Breng uw stem uit