De Wolden app, download nu!

Home > Direct regelen > De Wolden app, download nu!

De Wolden app, download nu!

Weergave app op een iPhoneMaakt u al gebruik van de gratis app van gemeente De Wolden? 

Wat is mogelijk met de app?

Sinds 2010 is het al mogelijk om digitaal een melding door te geven via de formulieren op de gemeentelijke website. Nu wordt het ook mogelijk dit via een smartphone of tablet te doen. Voordeel is dat u dit ter plekke kunt doen en bovendien kunt u ook nog een foto gemaakt met uw apparaat meesturen.

Nieuws, openingstijden, twitter, …

Naast het plaatsen van een melding via de app kunt u ook het actuele nieuws, de openingstijden, informatie over afval, werkzaamheden in De Wolden en evenementen bekijken. Ook kunt u de gemeente op Twitter volgen via de app.

Download gratis

Wilt u graag via dit nieuwe kanaal actief betrokken zijn bij De Wolden? Download de app dan nu! De app is beschikbaar voor Apple en Android en is gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Via de zoekwoorden ‘De Wolden’ kunt u de app makkelijk vinden.

Let op: in de App store staat deze app onder 'iPhone apps'. Deze app kunt u downloaden op uw iPad als iPhone app. Via de vergroot-knop rechts onderin het scherm vergroot u de app 2x.

Let op: app AfvalWijzer is een aparte app voor actuele ophaaldagen 

De gratis AfvalWijzer app kunt u downloaden op uw smartphone of tablet. De app is geschikt voor Apple, Android en Windows. U kunt de app downloaden in de App Store, Google Play en Windows Store als u zoekt op ‘AfvalWijzer’. Meer informatie over deze app en afvalinzameling vindt u op dewolden.nl/afval

Logo App Store en Google Play

Contact

E-mail: gemeente@dewolden.nl

Bel ons op:

14 0528
(zonder kengetal)

Postadres

Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2
7921 GD Zuidwolde

Openingstijden

Contactinformatie