Nieuwsberichten

Home > Direct regelen > Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

RSS
 • Aanbrengen slijtlagen De Wolden

  (20-06-2019)

  In opdracht van het college van B&W gaat Akroh Slijtlagen BV uit Den Ham in de week van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni slijtlagen aanbrengen op diverse asfaltwegen in gemeente De Wolden.

  lees meer
 • Een laadpaal bij u in de buurt voor uw elektrische auto? Aanvragen kan vanaf 1 juli

  (06-06-2019)

  De provincies Groningen en Drenthe willen het vervoer groener en slimmer maken. Elektrische auto's dragen daaraan bij. Voldoende openbare laadpalen stimuleren elektrisch rijden.

  lees meer
 • Inwoners De Wolden geven gemeente hogere waardering

  (28-05-2019)

  In de laatste burgerpeiling Waar Staat Je Gemeente, die vorig jaar onder inwoners is gehouden, zien we een duidelijk stijgende lijn in de waardering van de Woldenaren voor hun gemeente. Dit geldt voor alle ondervraagde thema's (wonen en leven, gemeentelijke dienstverlening, zorg en welzijn, relatie inwoner-gemeente).

  lees meer
 • Verzorg met uw vereniging een huis-aan-huis inzameling van textiel

  (15-05-2019)

  Sympany zamelt in De Wolden textiel in met containers en huis-aan-huis inzamelingen. Gemeente De Wolden wil de huis-aan-huis inzamelingen graag uit laten voeren door goede doelen en lokale verenigingen/instellingen. De gemeente verwacht dat de inzameling daardoor beter wordt uitgevoerd en er meer textiel wordt ingezameld. Verenigingen die gaan inzamelen ontvangen daarvoor een vergoeding.

  lees meer
 • Herstraatwerkzaamheden De Wolden

  (16-04-2019)

  In opdracht van het college van B&W is Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde gestart met het uitvoeren van herstraatwerkzaamheden in gemeente De Wolden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen klein onderhoud en groot onderhoud.

  lees meer

Contact

E-mail: gemeente@dewolden.nl

Bel ons op:

14 0528
(zonder kengetal)

Postadres

Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2
7921 GD Zuidwolde

Openingstijden

Contactinformatie