Nieuwsberichten

Home > Direct regelen > Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

RSS
 • Aftrap Kanstraject op Alfa-college in Hoogeveen

  (15-02-2019)

  Vanmorgen is bij het Alfa-college aan de Voltastraat door wethouder Gert Vos de aftrap gegeven van het Kans Traject, een samenwerkingstraject van gemeente De Wolden, gemeente Hoogeveen en het Alfa-college.

  lees meer
 • Spreekuur ombudsman

  (14-02-2019)

  De ombudsman van De Wolden, Maas van Egdom, houdt elke maand spreekuur. U kunt daar met uw klachten of vragen over uw behandeling door de gemeentelijke organisatie terecht.

  lees meer
 • De Wolden en Hoogeveen gaan ploggen

  (13-02-2019)

  Tijdens het hardlopen afval rapen, dat heet met een mooi woord ‘ploggen’. Het is een samenvoeging van het Zweedse ‘plocka’ dat rapen beteken en joggen. Ook in Nederland wordt deze vorm van hardlopen alsmaar populairder.

  lees meer
 • Inventarisatie woonboerderijen door taxateur

  (11-02-2019)

  De gemeente De Wolden is sinds juli 2018 bezig met een inventarisatie van de woonboerderijen in de gemeente De Wolden. Onze taxateur bezoekt verschillende adressen in onder andere Ruinen, Koekange en Zuidwolde. Hij rijdt in een Volkswagen Tiguan met kentekennummer 04-GZP-1.

  lees meer
 • Cursus ‘Vallen Verleden Tijd’ in Ruinerwold

  (11-02-2019)

  Dit voorjaar wordt in Ruinerwold de cursus ’Vallen Verleden Tijd’ weer aangeboden. Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen van 65 jaar en ouder die ooit een valpartij hebben meegemaakt en/of bang zijn om te vallen.

  lees meer
 • Werkzaamheden Buitenhuizerweg in Ruinerwold

  (10-01-2019)

  In opdracht van waterschap Drents Overijsselse Delta verricht de firma Bagger- en Waterwerken BV uit Oosterwolde in de periode van 14 januari tot en met 17 maart 2019 werkzaamheden aan de stuw/gemaal Sultansmeer in de Wold Aa langs de Buitenhuiizerweg in Ruinerwold.

  lees meer