Nieuwsberichten

Home > Direct regelen > Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

RSS
 • Spreekuur ombudsman

  (15-08-2018)

  De ombudsman van De Wolden, Maas van Egdom, houdt elke maand spreekuur. U kunt daar met uw klachten of vragen over uw behandeling door de gemeentelijke organisatie terecht.

  lees meer
 • Ruiming deel begraafplaats Zuidwolde

  (06-08-2018)

  Na de zomer begint de gemeente De Wolden met de ruiming van een deel van de begraafplaats Zuidwolde. Dit is noodzakelijk omdat er anders na 2020 ruimtegebrek ontstaat.

  lees meer
 • Asbest op uw dak? Controleer het online!

  (01-08-2018)

  Hebt u asbest op uw dak of vermoedt u dat u asbest hebt? Bekijk dan de online asbestdakenkaart van Drenthe op https://dewolden.duurzaamheidskaart.nl/asbestdakenkaart/ om dit te controleren.

  lees meer
 • Fototentoonstelling “Zo mooi is De Wolden”, al 20 jaar

  (26-07-2018)

  Gemeente De Wolden bestaat 20 jaar. Om dit te vieren is een fotowedstrijd georganiseerd en daarop zijn bijna 70 foto’s ingestuurd.

  lees meer
 • Akse Media geeft gemeentegids 2019 uit

  (23-07-2018)

  Elk jaar laat de gemeente een officiële gemeentegids uitgeven. Uitgeverij Akse Media maakt de gemeentegids 2019 en die komt met medewerking van de gemeente tot stand.

  lees meer
 • Zorgeloos op vakantie? Voorkom woninginbraak

  (10-07-2018)

  De zomer staat voor de deur. Een tijd van heerlijk een dagje luieren aan het strand, lekker eten en mooie steden bekijken. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze een raam open zien staan of weten dat bewoners even van huis zijn. Elk jaar is er een toename van inbraken in de vakantieperiode.

  lees meer
 • Woldense Cliëntraad Jeugd pakt van alles aan

  (06-07-2018)

  Sinds januari dit jaar heeft gemeente De Wolden een actieve cliëntraad Jeugd. Deze cliëntraad bestaat uit een groep ouders en andere betrokkenen die te maken hebben met jeugdhulp. De cliëntraad bestaat uit acht personen en vertegenwoordigers van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Ze komen maandelijks bij elkaar en praten over onderwerpen die zij zelf aandragen.

  lees meer
 • Acht projecten ontvangen subsidie via Initiatiefrijk De Wolden

  (28-06-2018)

  Acht nieuwe initiatieven krijgen subsidie uit Initiatiefrijk De Wolden. Het college zet daarmee een bedrag in van € 151.156,-. Met de subsidieregeling Initiatiefrijk De Wolden ondersteunt de gemeenteraad initiatieven die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de gemeente.

  lees meer
 • Herstraatwerkzaamheden De Wolden

  (29-05-2018)

  In opdracht van het college van B&W is Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde gestart met het uitvoeren van herstraatwerkzaamheden in gemeente De Wolden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen klein onderhoud en groot onderhoud.

  lees meer
 • Straatnaamgeving

  (14-08-2017)

  Op 18 juli 2017 heeft het college van B&W, op advies van de commissie Naamgeving, besloten om met ingang van 1 augustus 2017 namen toe te kennen aan gedeelten van de openbare ruimte.

  lees meer