De Nationale Duurzame Huizen Route in De Wolden (11-09-2019)

Home > Direct regelen > Nieuwsberichten > De Nationale Duurzame Huizen Route in De Wolden

De Nationale Duurzame Huizen Route in De Wolden (11-09-2019)

RSS

Bent u op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen voor uw woning? Een goed moment om u te ori├źnteren is de Nationale Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november 2019.

Gastvrije huiseigenaren stellen hun duurzame huis open voor ge├»nteresseerde bezoekers. Ook huiseigenaren uit onze regio/stad/dorp doen mee. Een unieke mogelijkheid om een grote variatie aan woningen en maatregelen te bekijken en de woonverhalen van de bewoners uit de eerste hand te horen.  Schrijf u in voor een bezoek via www.duurzamehuizenroute.nl. Vanwege de grote belangstelling is vroeg inschrijven een aanrader. Want vol is vol.

Doe ook mee en vertel uw verhaal

Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route geven honderden enthousiaste energiebespaarders een kijkje in de keuken van hun duurzame woning. Er is vaak veel uitzoekwerk aan vooraf gegaan. Heeft u een duurzaam woonverhaal en vindt u het leuk om inwoners uit De Wolden op weg te helpen met uw ervaring en tips? Meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/dewolden. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen kunt u meedoen aan de Duurzame Huizen Route.