Hoe veilig voelt u zich eigenlijk in De Wolden? (16-05-2019)

Home > Direct regelen > Nieuwsberichten > Hoe veilig voelt u zich eigenlijk in De Wolden?

Hoe veilig voelt u zich eigenlijk in De Wolden? (16-05-2019)

RSS

Gemeente De Wolden is een veilige gemeente en dat willen we graag zo houden. Toch kan het soms voorkomen dat u zich als inwoner wel eens onveilig voelt.

Wanneer voelde u zich voor het laatst onveilig? Toen u naar huis fietste in het donker? Of misschien toen u alleen langs een groepje jongeren liep? Misschien voelde u zich onveilig omdat uw buren veel herrie veroorzaken of omdat men agressief tegen u was in het verkeer?

Veiligheid. Het is een ontzettend ruim begrip dat je al snel voor lief neemt. Pas als je je ├ęcht onveilig hebt gevoeld, merk je hoe belangrijk veiligheid echt is.

Als burgemeester van De Wolden wil ik graag van u horen wat u vindt van de veiligheid in onze gemeente. Is het bij u in de buurt veilig? Kunt u zonder zorgen op straat fietsen? Ziet u problemen? En welke veiligheidsproblemen moeten er volgens u absoluut aangepakt worden?

Om die vragen te kunnen beantwoorden hebben wij uw hulp nodig. Samen met onder andere Welzijn De Wolden en de politie gaan we aan de slag met uw inbreng. U kunt de vragenlijst invullen op dewolden.nl/veiligheid.

Meedoen kan tot en met 24 mei

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Roger de Groot, burgemeester gemeente De Wolden