Huis-aan-huis inzameling textiel De Wolden (12-03-2019)

Home > Direct regelen > Nieuwsberichten > Huis-aan-huis inzameling textiel De Wolden

Huis-aan-huis inzameling textiel De Wolden (12-03-2019)

RSS

Op vrijdag 22 maart wordt in De Wolden textiel huis-aan-huis ingezameld door Sympany. Een week voor de inzameling ontvangt u een zak/sticker in uw brievenbus waarmee u het textiel aan kunt bieden. Hierop vindt u praktische informatie over de inzameling terug zoals wat welkom is, hoe u het textiel kunt aanbieden en waar u terecht kunt met vragen.

Geen zak of sticker ontvangen? Dan kunt u uw textiel ook aanbieden in een vuilniszak waarop u duidelijk aangeeft dat het om textiel gaat.

Wilt u meerdere zakken textiel aanbieden? Dat kan, laat dan duidelijk zien met een tekst of papier dat het om textiel gaat. Ook is het belangrijk dat u de zakken gesloten aanbied, zodat het textiel niet nat kan worden. Ook bij slecht weer gaat de inzameling door.

Zet het textiel voor 09.00 uur op een goed zichtbare plaats aan de openbare weg, zodat de inzameling in uw straat niet wordt gemist. Als uw zak onverhoopt niet is opgehaald, kunt u het telefoonnummer bellen dat op de zak/sticker staat. Na kantoortijden kunt u een bandje inspreken. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen om het op te lossen.

De inzameling wordt gedaan tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Voor vragen kunt u terecht bij Louise Kirby, telefoonnummer 030-6568716 of e-mail: l.kirby@sympany.nl.

Contact

E-mail: gemeente@dewolden.nl

Bel ons op:

14 0528
(zonder kengetal)

Postadres

Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2
7921 GD Zuidwolde

Openingstijden

Contactinformatie