Verkeersbesluiten (08-11-2017)

Home > Direct regelen > Nieuwsberichten > Verkeersbesluiten

Verkeersbesluiten (08-11-2017)

RSS
Dit item is verlopen op 22-11-2017.

B&W maken bekend dat zij hebben besloten tot het instellen van een maximale snelheid van 30 km/uur voor de volgende wegen:

A. Voor de wegen ten noorden van de Steenbergerweg, ten westen van de Marsen, ten westen van de Hoofdstraat Zuid en ten oosten van de Hoofdstraat Zuid in Zuidwolde volgens bijbehorende situatie tekening die ter inzage ligt bij het gemeentehuis in Zuidwolde.
B. Voor de wegen ten noorden en ten zuiden van de Dorpsstraat in de Wijk volgens bijbehorende situatie tekening die ter inzage ligt bij het gemeentehuis in Zuidwolde.
C. Voor de wegen ten westen van de Dorpsstraat in Koekange volgens bijbehorende situatie tekening die ter inzage ligt bij het gemeentehuis in Zuidwolde.
D. Voor de wegen ten noorden van de Meppelerweg, Westerstraat, in Ruinen volgens bijbehorende situatie tekening die ter inzage ligt bij het gemeentehuis in Zuidwolde.

Bezwaarschrift

Belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met één van bovenstaande besluiten kunnen daartegen binnen zes weken na de bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij B&W van De Wolden. Geef hierbij aan om welk besluit het gaat. Als onmiddellijke spoed dit vereist, bestaat de mogelijkheid om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter in Assen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de afdeling Economie en Leefomgeving in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde (telefoonnummer 0528-378353).