Wandel 7 juni mee met burgemeester Roger de Groot (15-05-2019)

Home > Direct regelen > Nieuwsberichten > Wandel 7 juni mee met burgemeester Roger de Groot

Wandel 7 juni mee met burgemeester Roger de Groot (15-05-2019)

RSS

Voor de tiende keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Streekbelang Drogteropslagen, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start op vrijdag 7 juni om 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Drogterhuus en laat u de mooie plekken van Drogteropslagen zien.

Iedereen die nieuwsgierig is naar deze omgeving, of vragen, tips en adviezen heeft voor burgemeester Roger de Groot, is van harte welkom.

Van gedachten wisselen

Burgemeester Roger de Groot: “Ieder jaar krijg ik tal van goede tips tijdens de wandeling. Ook is de wandeling bij uitstek geschikt om samen over ideeën na te denken. Ik merk dat steeds meer inwoners zelf het initiatief nemen in hun eigen leefomgeving. Hier ben ik erg blij mee.”

Locatie en tijd

Wie in een informele sfeer met de burgemeester wil spreken en wil genieten van een prachtige wandeling is welkom op vrijdag 7 juni vanaf 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Drogterhuus, Drogteropslagen 42a in Drogteropslagen. De wandeling/het ‘dorpsommetje’ start om 15.30 uur en heeft een lengte van ongeveer 5 kilometer.

Aanmelden kan tot 1 juni via communicatie@dewolden.nl.