Proclaimer en privacy

Home > Direct regelen > Proclaimer en privacy

Proclaimer en privacy

Dit is de officiƫle website van de gemeente De Wolden. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel, juist en toegankelijk te houden. Komt u iets tegen dat fout, verouderd of ontoegankelijk is? Neem dan contact met ons op.

Persoonsgegevens en privacy

De gemeente De Wolden verwerkt persoonsgegevens voor de uitvoering van haar wettelijke en publieke taken. Wij respecteren de privacy van onze inwoners, bezoekers en de bezoekers van onze website. Persoonlijke informatie behandelen we altijd vertrouwelijk en volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. In bepaalde gevallen kunt u vragen om verwijdering van privacygevoelige persoonsgegevens.

Websites en/of bronnen van derden

Via onze website bieden we toegang tot websites en/of informatiebronnen van derden. De gemeente is niet aansprakelijk voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op websites en/of informatiebronnen van derden.

Copyright

De afgebeelde gegevens op deze website, zoals teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal en logo's zijn eigendom van - of in licentie bij - de gemeente De Wolden en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Deze rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, te distribueren of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de gemeente.