Proclaimer en privacy

Home > Direct regelen > Proclaimer en privacy

Proclaimer en privacy

Dit is de officiƫle website van de gemeente De Wolden. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel, juist en toegankelijk te houden. Komt u iets tegen dat fout, verouderd of ontoegankelijk is? Neem dan contact met ons op.

Persoonsgegevens en privacy

Privacy speelt een belangrijke rol in de relatie tussen de burger en de overheid. Gemeenten hebben de verantwoordelijkheid over persoonsgegevens en gegevensuitwisseling op alle terreinen waar ze actief zijn. Gemeente De Wolden gaat zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk om met het verzamelen, bewaren en beheren van persoonsgegevens van inwoners, medewerkers en partners.

Goed en zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens is een dagelijkse verantwoordelijkheid van de gemeente. Het belang van het beschermen van de privacy wordt door de gemeente onderkend. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan en de privacy waarborgen.

Lees meer in de privacyverklaring

Websites en/of bronnen van derden

Via onze website bieden we toegang tot websites en/of informatiebronnen van derden. De gemeente is niet aansprakelijk voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op websites en/of informatiebronnen van derden.

Copyright

De afgebeelde gegevens op deze website, zoals teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal en logo's zijn eigendom van - of in licentie bij - de gemeente De Wolden en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Deze rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, te distribueren of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de gemeente.