Trouwambtenaren

Home > Direct regelen > Trouwambtenaren

Trouwambtenaren

De ambtenaar die uw huwelijk gaat voltrekken kunt u zelf kiezen. Om de keuze voor u eenvoudiger te maken kunt u meer informatie lezen over de trouwambtenaren. U kunt ook zelf een trouwambtenaar aandragen.

 • Carin Wiering

  Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Als jullie dit lezen, zijn jullie ongetwijfeld bezig met de voorbereidingen op deze bijzondere dag. Een belangrijk onderdeel van de trouwdag is de ceremonie: hét moment waarop je elkaar het ja-woord geeft. Natuurlijk willen jullie hierbij een toespraak waar je later met een glimlach aan terug denkt. Ik voel me vereerd dat ik bij jullie huwelijksdag betrokken mag zijn als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

  lees meer
 • Moniek Strockmeijer

  Een onvergetelijke dag - humor & plezier - veel liefde - een prachtige ceremonie! Mag ik jullie als één van de eersten feliciteren met jullie trouwplannen? Wauw… wat een eer!

  lees meer
 • Kees de Rijk

  Mijn naam is Kees de Rijk en ik woon samen met mijn vrouw Jannie sinds 1992 in het pittoreske dorpje Ansen. In het dagelijks leven werk ik bij de politie. In 1993 ben ik in de toenmalige gemeente Ruinen benoemd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

  lees meer
 • Tineke Hartgers-Moerman

  Ik ben buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand sinds 2002. Ik ben geboren in de Wijk en ik ben opgegroeid in het westen van het land. In 1969 ben ik getrouwd met Henk en daarom weer in Drenthe komen wonen.

  lees meer
 • Ina Bulthuis-Leinenga

  ‘Ontmoeten is de ander binnenlaten in het huis van jezelf’

  Jullie ontmoeting…

  Een klassiek huwelijk met rozen en een bruid in een dróómjurk? Of een vrolijke ceremonie onder de kastanjeboom? Straks wordt jullie ontmoeting een huwelijk. Vol vertrouwen in de toekomst en in elkaar.

  lees meer

Contact

E-mail: gemeente@dewolden.nl

Bel ons op:

14 0528
(zonder kengetal)

Postadres

Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2
7921 GD Zuidwolde

Openingstijden

Contactinformatie