Ina Bulthuis-Leinenga

Home > Direct regelen > Trouwambtenaren > Ina Bulthuis-Leinenga

Ina Bulthuis-Leinenga

‘Ontmoeten is de ander binnenlaten in het huis van jezelf’

Jullie ontmoeting…

Een klassiek huwelijk met rozen en een bruid in een dróómjurk? Of een vrolijke ceremonie onder de kastanjeboom? Straks wordt jullie ontmoeting een huwelijk. Vol vertrouwen in de toekomst en in elkaar.

Onze ontmoeting…

Mag ik jullie trouwambtenaar zijn? Dát vind ik leuk!

In ons trouwgesprek verzamelen we alle puzzelstukjes om van jullie ontmoeting een onvergetelijke voltrekking te maken. Op jullie maat, naar jullie wens. Mét mijn trouwmand, gevuld met iets wat vertelt over jullie: van zelfgebakken tulband tot een Drents hunebed!  

Vieren kinderen jullie trouwfeest mee? Heerlijk! Natuurlijk krijgen zij hun eigen plekje in de voltrekking. Als ringenhulpjes, met een eigen kinderakte of veilig bij opa en oma op schoot. Ook voor jullie gróte gasten is er een warm welkom! Voor hen zijn er,  als jullie dat willen, speciale woorden, ook in het Engels, Duits of Frans.

Jullie huwelijksvoltrekking is als jullie: mooi, warm en integer. Met humor, blijdschap en met liefdevolle aandacht voor wat gevoelig ligt.

En ik?

Ik bén al getrouwd en trotse moeder van vier grote zonen. Thuis in De Wolden, thuis in mijn eigen taaladviesbureau én vanaf 2006 vrolijk en meegenietend trouwambtenaar. Wat een heerlijk en hartverwarmend vak!

Ik ontmoet jullie graag!