Moniek Strockmeijer

Home > Direct regelen > Trouwambtenaren > Moniek Strockmeijer

Moniek Strockmeijer

Een onvergetelijke dag - humor & plezier - veel liefde - een prachtige ceremonie! Mag ik jullie als één van de eersten feliciteren met jullie trouwplannen? Wauw… wat een eer!

Ik zal mijzelf in het kort voorstellen, dat praat wat makkelijker. Ik ben Moniek Strockmeijer en woon samen met Patrick en onze 2 prachtige dochters Amber & Fleur, in Zuidwolde. Hier hebben wij sinds kort ons droomhuis gekocht. Van origine ben ik een Groningse, maar ik woon inmiddels al 9 jaar met veel plezier in het prachtige Drenthe.

Ik beschik over een gezonde dosis humor (tenminste, dat zegt men altijd) en mijn motto is dan ook; een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Zullen we mijn motto die dag delen? Uiteraard wetende dat een lach vaak gepaard gaat met een traan, echter emoties mogen er gewoon zijn. 

Op jullie dag en jullie moment zorg ik voor een mooi, herkenbaar en bij jullie passend verhaal. Hoe kom ik daaraan? Wel…. ruim voor jullie huwelijksdatum hebben we een uitgebreid gesprek om alles door te nemen. Ik hoor je denken; Wat nemen we dan precies door? Van alles eigenlijk; jullie ontmoeting, huwelijksaanzoek, toekomst, maar ook onderwerpen als; muziek, jullie getuigen en het uitwisselen van de ringen. Uiteraard is er genoeg ruimte voor jullie persoonlijke wensen. Blijf niet met vragen zitten, alles is bespreekbaar!