Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Uw eigen gezondheid

Hebt u klachten die passen bij het coronavirus? Maak dan een afspraak voor een test bij een GGD testplaats bij u in de buurt. Meer informatie over de klachten die veel voorkomen vindt u op de website van het RIVM

Als u zich wilt laten testen

Met een test komt u erachter of u op het moment van de test corona hebt. Iedereen vanaf 12 jaar met een eigen DigiD, telefoonnummer en e-mailadres kan op de website van de Rijksoverheid een afspraak maken. Hebt u geen DigiD? Of bent u volledig afhankelijk van anderen? Dan kunt u tussen 08.00 en 20.00 uur bellen naar 0800-1202. Houd hiervoor uw BSN-nummer bij de hand. 

Als u gevaccineerd moet worden

U ontvangt een uitnodiging per brief als u aan de beurt bent om gevaccineerd te worden. In deze brief staat ook de vaccinatielocatie vermeld. Hebt u vragen over het vaccineren? Voor de volgorde en voor algemene en medische vragen kunt u kijken op de website van de Rijksoverheid. U kunt ook bellen met het landelijke nummer 0800-1351.

Als u zich zorgen maakt

  • De situatie rondom het coronavirus kan ervoor zorgen dat u met vragen zit of uw verhaal kwijt wilt. U kunt terecht bij buurtteams (Welzijn De Wolden). U kunt bellen: 0528 - 37 86 86. Wilt u advies over uw kind? Dan belt u het Centrum voor Jeugd en Gezin0528 - 37 86 24.
  • Hebt u door de maatregelen rond het coronavirus te weinig geld om boodschappen te doen? Dan kunt u een noodpakket aanvragen bij Welzijn de Wolden: 0528 - 37 86 86.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl