Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Uw eigen situatie

Hebt u vragen over uw eigen situatie? Neem dan telefonisch contact op met de GGD Drenthe, tussen 8.00 - 17.00 uur: 0592-306300. Hebt u zelf klachten? Neem dan telefonisch contact op met uw huisarts en ga niet zelf naar het spreekuur.  

Veelgestelde vragen

Het RIVM en de GGD verzamelen vragen en beantwoorden de meest gestelde vragen op de website van het RIVM. Ook kunt u het landelijke informatienummer bellen, tussen 08.00 - 20.00 uur: 0800-1351.

Buurttteams

In De Wolden wonen veel ouderen en kwetsbaren die nu vanwege het coronavirus minder bezoek krijgen. Terwijl dat bezoek vaak het hoogtepunt van de week is. Deze ouderen kunnen zich daardoor eenzaam gaan voelen, vooral als ze minder digitaal vaardig zijn. U kunt ze helpen door vaker en langer te bellen. Of stuur een kaart of een brief. Hebt u vragen, hebt u hulp nodig of wilt u zelf helpen? Neem dan contact op met de buurtteams

Contact met de gemeente

U bent op afspraak welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl