Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Wilt u dat er iemand met u meedenkt over oplossingen voor uw problemen? U kunt hulp vragen aan uw familie of kennissen. Maar u kunt ook gratis hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. Deze adviseur kan u op diverse manieren helpen. 

Stichting OCO

Voor meer informatie of het aanvragen van een cliëntondersteuner kunt u contact opnemen met Stichting OCO. De cliëntondersteuners zijn op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar: 085 - 0013157. U kunt ook mailen naar info@stichtingoco.nl of kijken op de website www.stichtingoco.nl.

Wat doet een cliëntondersteuner

Een cliëntondersteuner bekijkt samen met u uw vraag en uw situatie. Wat is er aan de hand? Hij of zij denkt met u mee over een oplossing en wat daarvoor nodig is. U bekijkt samen wat u zelf kunt en wat de mensen in uw omgeving kunnen doen. Als het nodig is helpt de cliëntondersteuner u bij het regelen van verdere hulp. Hij of zij kan er ook bij zijn tijdens een (keukentafel)gesprek met de gemeente. De cliëntondersteuner geeft u uitleg, helpt u bij de voorbereiding van het gesprek, bij het stellen van vragen en het maken van keuzes.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag bereikbaar tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 13:30 uur Morgen van 08:30 tot 16:00 uur Morgenavond van 18:00 tot 20:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl