Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Aanleg en onderhoud wandelpaden in Zuidwolde

In opdracht van het college van B&W start Bloemert Wegenbouw BV uit Meppel deze week met de aanleg van drie wandelpaden en het plegen van onderhoud aan vier wandelpaden.

Nieuwe paden

In de periode van 3 tot en met 10 september worden 3 nieuwe wandelpaden aangelegd van Schots graniet. De locaties zijn:

  • Hoek De Marsen/De Vennen;
  • Wethouder Klunderstraat, 2 paden ter hoogte van de parkeerplaats Jumbo/Aldi.

Tijdens de werkzaamheden wordt de ingang en de uitgang van het parkeerterrein gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer kan te allen tijde van en naar het parkeerterrein.

Onderhoud bestaande paden

Aansluitend wordt in de periode van 10 september tot en met 3 oktober onderhoud uitgevoerd aan drie paden langs de Wethouder Klunderstraat en aan één pad langs De Marsen. Deze paden krijgen een nieuwe toplaag van Schots graniet.

Tijdens de werkzaamheden worden de paden afgesloten. Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via deze site worden wijzigingen aangegeven.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Jan Bloemert van Bloemert Wegenbouw BV, te bereiken via 06-54730546 of René Ramaker van gemeente De Wolden, te bereiken via 14 0528.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl