Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Asfalteringswerkzaamheden De Wolden

In opdracht van het college van B&W wordt in de periode van 22 juni tot en met 16 juli groot onderhoud uitgevoerd aan twee wegen en een fietspad door de firma NTP Infra uit Hattem.

Het betreft de volgende locaties:

  • Fietspad Wolddijk in Ruinerwold, tussen Keuterhoekweg en het dorp Oosteinde;
  • Linderweg in Linde, van gemeentegrens Hardenberg (brug over de Reest) en de kruising met de Paardelanden;
  • De Stuw in Alteveer, van de gemeentegrens Hoogeveen (brug over de Zuidwolder Waterlossing) en de brug nabij met motorcrossterrein.

Het groot onderhoud bestaat uit het repareren van asfalt, het affrezen van deklagen, het aanbrengen van asfaltoverlagingen en bijkomende werkzaamheden zoals straatwerk, aanbrengen markeringen en afwerken bermen.

Om de werkzaamheden zo goed en veilig mogelijk uit te kunnen voeren is het fietspad Wolddijk, de Linderweg en De Stuw op een aantal momenten in de aangegeven periode geheel of gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. De (brom)fietsers van het fietspad Wolddijk worden omgeleid via de Dokter Larijweg. Het doorgaande verkeer op de Linderweg en De Stuw worden omgeleid door borden. Woningen en bedrijven blijven zoveel mogelijk bereikbaar. Er is contact met Renewi. Hulpdiensten kunnen in noodgevallen door het werkvak heen rijden.

Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Hier worden wijzigingen aangegeven.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Bert van Dijk van NTP Infra, te bereiken via 06-53758085 of René Ramaker van gemeente De Wolden, te bereiken via 14 0528.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl