Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Asfalteringswerkzaamheden De Wolden

Nieuws

In opdracht van het college van B&W wordt in de periode van 28 april tot en met 28 mei groot onderhoud uitgevoerd aan twee wegen en twee fietspaden door de firma NTP Infra uit Hattem.

Het betreft de volgende locaties:

  • Fietspad Dijkhuizen in Ruinerwold, tussen Keuterhoekweg en het dorp Ruinerwold. Uitvoeringsperiode 29 april t/m 21 mei.
  • Fietspad Oosteinde in Ruinerwold, tussen de Meppelerweg (Ruinen) en het dorp Oosteinde. Uitvoeringsperiode 29 april t/m 28 mei.
  • Linderweg in Linde, van Paardelanden tot en met de kruising Echiesdijk (Paardelanden). Uitvoeringsperiode 28 april t/m 19 mei.
  • Traandijk in Echten, van Oshaarseweg tot Hoogeveense Vaart. Uitvoeringsperiode 3 t/m 14 mei.

Het groot onderhoud bestaat uit het repareren van asfalt, het affrezen van deklagen, het aanbrengen van asfaltoverlagingen en bijkomende werkzaamheden zoals straatwerk, aanbrengen markeringen en afwerken bermen. Om de werkzaamheden zo goed en veilig mogelijk uit te kunnen voeren, zijn de fietspaden Dijkhuizen en Oosteinde, de Linderweg en de Traandijk op een aantal momenten in de aangegeven periode geheel of gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.

De (brom)fietsers van het fietspaden Dijkhuizen en Oosteinde worden omgeleid via de Dokter Larijweg. Het doorgaande verkeer op de Linderweg wordt omgeleid via borden. De Traandijk is voor gemotoriseerd verkeer doodlopend. De (brom)fietsers worden omgeleid door borden. Woningen en bedrijven blijven zoveel mogelijk bereikbaar. Er is contact met Suez over de inzameling van afval. Hulpdiensten kunnen in noodgevallen door het werkvak heen rijden.

Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via deze site worden wijzigingen aangegeven.

Meer informatie kunt u krijgen bij Bert van Dijk van NTP Infra. Hij is te bereiken via 06-53758085.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 13:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 13:30 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl