‘Atropos’ staat in de startblokken, magische kick-off in Veeningen

Een magisch project vraagt om een magische start, daarom starten we De Afvalkathedraal en onze voorstelling ATROPOS met een daverende kick-off op 6 september. 

Tijdens deze kick-off maak je kennis met alle makers, bouwers en partners van dit project, krijg je de première van de geweldige trailer van ATROPOS te zien, speelt het Noordpool orkest een preview, gaat de kaartverkoop van ATROPOS van start en geven ruim 100 leerlingen van middelbare school De Zeven Linden een theatrale presentatie van de workshops die ze die ochtend hebben gevolgd.

Aanmelden kan via Peergroup.nl/atropos.

Iedereen die op wat voor manier dan ook is betrokken bij het project (bijvoorbeeld door aanwezig te zijn bij de kick-off) krijgt de titel Bouwmeester. Je krijgt tijdens de kick-off de gelegenheid je eigen Bouwmeesterbewijs te maken. Na het maken van dit Bouwmeesterbewijs word je als VIP behandeld: je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste nieuwtjes rondom het project, je wordt uitgenodigd voor open repetities en krijgt leuke voordeeltjes bij de activiteiten van het culturele jaar Wiede Wold.
-> Neem voor het maken van dit bewijs een stuk karton van minimaal A5 formaat mee. 

ATROPOS & De Afvalkathedraal worden gemaakt door: Peergroup locatietheater, het Noordpool orkest, Garage TDI en het Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie. De voorstelling en het bouwwerk zijn onderdeel van Wiede Wold, het culturele jaar van de gemeente De Wolden. 

Datum, tijd en locatie

Datum: woensdag 6 september 15.00 uur
Locatie: De schuur van John en Roos Boer-Feijen
Adres: Markeweg 6, 7924 PC Veeningen

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 13:30 uur Morgen van 08:30 tot 13:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht