Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Bestuur bibliotheek overhandigt laatste jaarstukken

Het bestuur van de Stichting Openbare Bibliotheek De Wolden heeft woensdag de laatste jaarstukken van de stichting overhandigd aan wethouder Hilda Mulder van De Wolden. Als gevolg van een gewijzigde organisatiestructuur van het bibliotheekwerk in Drenthe is een gemeentelijke bibliotheekorganisatie overbodig geworden. De werkzaamheden van de stichting zijn met ingang van 1 januari 2019 overgenomen door Biblionet, de overkoepelende provinciale bibliotheekorganisatie. Het bestuur van de stichting bibliotheek De Wolden heeft hierop besloten zichzelf op te heffen.

Bibliotheek De Wolden

Omdat nu voor de laatste keer de jaarstukken worden ingediend heeft het bestuur besloten om deze niet per post te versturen maar persoonlijk te overhandigen aan de wethouder. Deze geste werd door de wethouder gewaardeerd. De wethouder bedankte het bestuur voor de inzet voor het bibliotheekwerk  in de gemeente De Wolden gedurende ruim 20 jaar. Vervolgens werden aan de bestuursleden bloemen overhandigd.

Op de foto staan: Stichting Openbare Bibliotheek De Wolden Wilma Visser, Hans Breider, Ria Stummel, wethouder Hilda Mulder, Bertus Gort, beleidsmedewerker gemeente De Wolden

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag bereikbaar tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 13:30 uur Morgen van 08:30 tot 16:00 uur Morgenavond van 18:00 tot 20:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl