Bezoek een duurzaam huis in De Wolden

Wilt u aan de slag met het verduurzamen van uw woning maar weet u niet waar te beginnen? Honderden huiseigenaren in heel Nederland vertellen u graag meer over hun ervaringen. In het hele land openen duurzame huiseigenaren hun deuren tijdens de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november. Met een grote variatie in woningen en soorten maatregelen is de huizenroute voor iedereen die zijn woning wil verduurzamen een aanrader. Een bezoek aan een woning en de uitwisseling met de bewoners en andere bezoekers geeft veel inspiratie en idee├źn hoe je tot een goede aanpak komt voor je eigen woning.

Duurzame Huizen Route

Huiseigenaren die hun woning openstellen voor bezoek vertellen graag over hun aanpak. Ze geven antwoord op vragen als; Welke materialen zijn er gekozen? Waarom is er voor deze specifieke installatie gekozen? En wat zou u achteraf anders doen?

Denkt u na over hoe u het beste kunt isoleren? Heeft u een monument wat u gasloos wilt maken? Of wilt u meer weten over natuurlijke materialen? De Duurzame Huizen Route biedt de unieke kans om ervaringen uit eerste hand te horen.
Kijk op www.duurzamehuizenroute.nl/dewolden welke woningen er bij u in de buurt opengaan en meldt u aan voor de woning van uw keuze.

Weekend weg

Gaat u op bezoek bij een woning tijdens de Duurzame Huizen Route of stelt u zelf uw woning open? Dan maakt u ook nog eens kans op een weekend weg in een duurzaam verblijf.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl