Duurzame stappen gezet? Meld jouw huis aan als voorbeeldwoning!

Veel mensen willen energie en gas besparen, maar vinden het lastig om een concreet plan te maken voor hun eigen huis. Heb jij slimme duurzame stappen gezet zoals dakisolatie, HR++ glas of een warmtepomp? Help anderen op weg! Meld je woning aan als voorbeeld op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route en stel je woning open voor bezoekers op 29 oktober en 5 november.

Al 10 jaar lang delen enthousiaste huiseigenaren in Nederland hun ervaring met duurzaam wonen. Voor inwoners die hier ook mee aan de slag willen, is het ontzettend waardevol om eens een duurzaam huis te bezoeken. Hoe werkt een warmtepomp nou eigenlijk of hoe pak je het isoleren van je dak aan? Op 29 oktober en 5 november kunnen bezoekers dit in de praktijk ervaren en vragen stellen aan een huiseigenaar.

Aanmelden

Gemeente De Wolden doet dit jaar mee aan de Duurzame Huizen Route en is op zoek naar voorbeelden in de omgeving. Heb jij als ervaringsdeskundige tips over het duurzamer maken van je huis? Meld jouw woning dan aan en deel je verhaal. Of je nu grotere of kleinere maatregelen hebt genomen: alle ervaringen zijn welkom! Aanmelden kan via: www.duurzamehuizenroute.nl

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 13:30 uur Morgen van 08:30 tot 16:00 uur Morgenavond van 18:00 tot 20:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht