U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak

Een warmer huis met de CV-verbeterbon

Duurt het soms lang voordat je huis goed warm is, of worden sommige kamers langzamer warm? Dan kan waterzijdig inregelen van je CV-installatie een groot verschil maken, omdat je huis sneller en gelijkmatiger verwarmd wordt.

Logo cv verbeterbon

En dat merk je: het wooncomfort neemt toe, je bespaart op je energie-/gasrekening én je levert een concrete bijdrage aan een duurzamere toekomst.

CV-verbeterbon actie

Er zijn in totaal 1800 CV-verbeterbonnen beschikbaar voor alle Drentse huiseigenaren. Deze bon geeft € 200,- korting op het waterzijdig inregelen van je CV-installatie. En u kunt zich, als Drentse woningeigenaar, vanaf 16 december 2020 opgeven om mee te doen aan de actie.

Op www.haaldewarmteinhuis.nl/cvverbeterbon staat alle informatie en een simpel stappenplan over hoe je meedoet. Je kunt daar ook terecht voor een inschatting van de totale kosten. Er doen op het moment van schrijven 5 erkende installatiebedrijven uit Drenthe mee aan de actie.

Wat is waterzijdig inregelen precies?

Bij waterzijdig inregelen worden de radiatoren (of vloerverwarming groepen) door een daartoe erkende installateur optimaal afgesteld, zodat ze goed in balans zijn. Hierdoor wordt de warmte in huis beter verdeeld en hoeft de CV-installatie minder hard te werken. Voor het waterzijdig inregelen van CV-installaties is de juiste kennis en expertise nodig.

Haal de warmte in huis

De CV-verbeterbon actie is onderdeel van de campagne Haal de warmte in huis van de 12 Drentse gemeenten en het Drents Energieloket, in samenwerking met andere partners. Op dit moment kun je meedoen aan nog meer voordelige acties! Heb je bijvoorbeeld de waardebon van €50 voor energiebesparende producten al gebruikt? Of ben je benieuwd naar het rijdende Drents Energieloket, waar je nog veel meer leuke acties kunt vinden? Neem dan snel een kijkje op www.haaldewarmteinhuis.nl.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 13:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 13:30 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl