Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Dan graag een mondkapje op. U kunt alleen langskomen op afspraak.

Gemeente De Wolden vergroot dienstverlening door werken op afspraak

Per 1 oktober kunt u voor de gemeentewinkel alleen nog maar op afspraak terecht. Voor bijvoorbeeld het aanvragen en ophalen van een paspoort, rijbewijs of vergunning maakt u een afspraak via dewolden.nl. Ook blijft het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken via 14 0528 (geen kengetal).

Online afspraak maken

Wanneer u een product of dienst nodig heeft van de gemeentewinkel, kunt u via de deze site een afspraak maken. U kunt zo een afspraak maken voor bijvoorbeeld het aanvragen van een paspoort, een rijbewijs of een uittreksel uit de basisregistratie personen. Hebt u geen internet, dan kunt u bellen om een afspraak te maken via 14 0528.

Niet in de rij, meteen aan de beurt

Het is al enige tijd mogelijk om online producten en diensten aan te vragen op de website. Burgemeester Roger de Groot: “Door de komst van het coronavirus zijn we in het voorjaar overgegaan naar het werken op afspraak. Uiteindelijk bevalt dit zo goed dat we hier mee door willen gaan. Inwoners kunnen op meerdere tijdstippen terecht bij de gemeenten en zijn niet gebonden aan de oude openingstijden, daarnaast hoeven inwoners niet meer te wachten, maar worden direct geholpen door de juiste medewerker.”

Afspraak plannen

Na het maken van de afspraak ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin alle informatie over wat u bij de afspraak moet meenemen. Ook staat er in deze e-mail een link voor het geval u de afspraak moet annuleren.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag bereikbaar tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 16:00 uur Vanavond van 18:00 tot 20:00 uur Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl