U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak

Giant MTB Track Ruinen officieel open

Begin maart gooide 'corona' roet in het eten maar vandaag was het zover; de Giant MTB Track in Ruinen werd officieel geopend in aanwezigheid van B&W De Wolden en Provincie Drenthe. Deze prachtige MTB track ligt in de bossen tussen Echten en Ruinen en is een pareltje voor fietsers. “Je moet hem zelf eens fietsen om te ervaren hoe mooi het is”; zei burgemeester Roger de Groot. Samen met Giant ambassadeur Gerben Mos fietste het gezelschap een behoorlijk deel van de route op de MTB.

Foto opening MTB Track

Wethouder Sport, Jan van ‘t Zand en gedeputeerde Henk Brink (provincie Drenthe) verrichten de officiële opening van de tweede Giant Track in Nederland. Wethouder Van ’t Zand: “Ik ben er ontzettend trots op dat dit parcours in De Wolden is aangelegd. Ik heb de track al een aantal keer gefietst en het blijft genieten.”

Vrijwilligers van de WTC Ruinen hebben de track aangelegd. “Ik ben ontzettend trots op het vele werk wat deze vrijwilligers hebben verricht. En het resultaat mag er zeker zijn. Zelfs recreatiebedrijven hebben de track in hun fietsroutes opgenomen”; aldus Aaldert Hooijer van de WTC Ruinen.

Jan Weevers van Giant was een trots man. “Dit is de tweede track in Nederland waar wij onze naam aan verbinden. De ontwikkelingen gaan erg snel en het fietsen is enorm in opkomst. Dit soort tracks gaan wij meer krijgen in Nederland. Lekker fietsen in de bossen met uitdagingen voor iedereen op zijn eigen niveau.”

https://www.giant-bicycles.com/nl/track-ruinen

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 13:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 13:30 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl