Hartstilstand: is hulp nabij?

Bent u burgerhulpverlener of wilt u dit worden? Kom dan op 10 oktober naar het gemeentehuis in Zuidwolde en leer meer over reanimeren, de werking van een AED, het belang van burgerhulpverlening, de trainingen en het landelijke netwerk van HartslagNu.

Burgerhulpverleners vergroten de overlevingskans voor mensen met een hartstilstand. Door te starten met reanimeren en mogelijk een AED in te zetten tot de professionele hulverlening er is, helpt u mee levens te redden.

Informatiebijeenkomst

Wist u dat er een reanimatie oproepsysteem in Nederland is en weet u hoe dit werkt? Op dinsdagavond 10 oktober om 19.30 uur is er in het gemeentehuis in Zuidwolde een bijeenkomst voor alle geïnteresseerden in De Wolden. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd wordt stichting Hartveilig Drenthe en Gemeente De Wolden. Een ervaringsdeskundige vertelt hoe u BurgerHulpVerlener wordt én kunt blijven. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over het verloop van het proces bij een melding.

Aanmelden

Als burgerhulpverlener kunt u levens redden in uw buurt! Kom ook en meld u voor 2 oktober aan bij Eduard Annen e.annen@dewoldenhoogeveen.nl. Heeft u nu vragen? Dan kunt u ook bij Eduard Annen terecht.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 13:30 uur Morgen van 08:30 tot 13:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht