Herstraatwerkzaamheden De Wolden

In opdracht van het college van B&W start Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde op maandag 7 oktober met het uitvoeren van herstraatwerkzaamheden in gemeente De Wolden.

Het gaat om de volgende wegen.

De Wijk, Wiltenweg (rijbaan)

In de periode van 7 oktober tot 20 december wordt de rijbaan van de Wiltenweg, van Dorpsstraat tot en met de Beatrixweg aangepakt. Na het opbreken van de rijbaan wordt  er een regenwaterriool aangelegd waarop de straatkolken worden aangesloten. Voor iedere woning wordt een aansluitpunt op de erfgrens aangebracht.

Daarna wordt een fundering van puingranulaat aangebracht. Hierdoor verzakt de straat in de toekomst minder snel. Tot slot worden de straatstenen weer terug gelegd. In deze periode is de Wiltenweg gestremd voor het doorgaande verkeer. Geprobeerd wordt om woningen, bedrijven en de sportverenigingen zoveel mogelijk bereikbaar te houden.

Zuidwolde, Noorder Esweg (rijbaan)

In de periode van 7 oktober tot 15 november wordt de rijbaan van de Noorder Esweg herstraat vanaf de Raadhuisstraat tot het gebouw van FTC aan de Bernhardlaan. De Noorder Esweg is in deze periode gestremd voor het doorgaande verkeer. Ook hier wordt geprobeerd om woninghen en bedrijven zoveel mogelijk bereikbaar te houden. Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Rik Buning van Buning Wegenbouw BV, te bereiken via telefoonnummer 0528-373164 of René Ramaker van gemeente De Wolden, te bereiken via 14 0528.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl