Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Herstraatwerkzaamheden De Wolden

In opdracht van het college van burgemeester en wethouders gaat Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde na de bouwvak verder met het Herstraatbestek 2020 van de gemeente De Wolden.

Schapenstreek in Ruinen

Vanaf maandag 17 augustus gaat de aannemer verder met de werkzaamheden aan het laatste deel van de Schapenstreek. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op vrijdag 28 augustus gereed. De Schapenstreek is gestremd voor het doorgaande verkeer en een omleiding wordt dmv bebording aangegeven.

Voetpad Hesselterweg in Oosteinde

In de periode van maandag 25 augustus tot en met vrijdag 18 september zal het voetpad langs de Hesselterweg in het dorp Oosteinde worden herstraat. De woningen en bedrijven zullen zoveel mogelijk bereikbaar blijven.

Hooijersteeg in Koekange

In de periode van maandag 14 september tot en met vrijdag 23 oktober zal een deel van de Hooijersteeg worden herstraat. Het gaat om het deel tussen het Koekangerpad en Broekhuizen. Dit deel is tijdens de werkzaamheden gestremd voor het doorgaande verkeer. Een omleiding zal worden aangegeven dmv bebording. 

Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via www.dewolden.nl zullen wijzigingen worden aangegeven.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Rik Buning van Buning Wegenbouw BV, te bereiken via 06-51594142 of Karlo Donker van gemeente De Wolden, te bereiken via 14 0528.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl