Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Herstraatwerkzaamheden Wold Aaweg in Ruinen

In opdracht van het college van B&W start Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde op woensdag 25 maart met het opnieuw bestraten van de Wold Aaweg in Ruinen.

In een periode van ongeveer zes weken wordt de Wold Aaweg tussen de brug over de Wold Aa en de overgang tussen klinkers en asfalt (oude gemeentegrens Ruinen/Ruinerwold) in zijn geheel herstraat.

Tijdens de uitvoeringsperiode zal dit deel van de Wold Aaweg gestremd zijn voor alle verkeer. Een omleidingsroute wordt aangegeven door borden en gaat via de Koekangerweg, Oosteinde en Meppelerweg (en vice versa).

Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via deze site worden wijzigingen aangegeven.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Rik Buning van Buning Wegenbouw BV, te bereiken via 0528-373164 of Karlo Donker van gemeente De Wolden, te bereiken via 14 0528.

Contact met de gemeente

U bent op afspraak welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl