U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak

Het preventieakkoord van De Wolden

Vol trots presenteert wethouder Egbert van Dijk samen met wethouder Hilda Mulder het preventieakkoord van De Wolden, ‘Samen gezond en vitaal in De Wolden’. Verschillende organisaties uit De Wolden hebben samen gewerkt aan het preventieakkoord zoals fysiotherapiepraktijken, diëtisten, speeltuinverenigingen, het onderwijs, Welzijnswerk, horeca, huisartsen, GGD en Verslagingszorg Noord-Nederland. In het preventieakkoord staan ambities over roken, alcohol en een gezond gewicht. Het is een akkoord van ons allemaal geworden.

Uitvoeringsbudget

In 2021, 2022 en 2023 komt er vanuit het Rijk € 20.000,- per jaar beschikbaar voor activiteiten op het gebied van roken, alcohol en gezond gewicht. Iedereen kan hiervoor ideeën aandragen.

Heeft u een goed idee?

Heeft u een goed plan op het gebied van een of meerdere genoemde thema’s? Laat het aan ons weten via dewolden.nl/goedidee.

De projectgroep hoopt dat er vele mooie ideeën binnen komen die ze kunnen beoordelen aan de hand van een aantal voorwaarden. De voorwaarden en het preventieakkoord zijn ook te vinden op dewolden.nl/goedidee. De projectgroep bestaat uit Welzijn De Wolden, Icare, GGD, VNN, Vitaliteit & Veerkracht, Vitaal Personeel, korfbalvereniging KIA, speeltuinstichting Ravotti, een inwoonster van Koekange en gemeente De Wolden.

Meer informatie

Hebt u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Leoni Pleiter: l.pleiter@dewoldenhoogeveen.nl of 06-55470123. Heeft u al een idee en wilt u het idee eerst telefonisch toelichten? Bel dan naar Berber Jansen: 06-29042271.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl