Jan van ’t Zand fietsambassadeur De Wolden

Woensdag 16 november heeft wethouder Egbert van Dijk voormalig wethouder Jan van ’t Zand gevraagd fietsambassadeur voor De Wolden te worden. Jan fietst zelf ook graag en is altijd betrokken geweest bij de wielersport in onze gemeente.

 

Fietsambassadeur Jan van 't Zand

Drenthe fietsprovincie

Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek. In Drenthe ligt er meer dan 1700 kilometer aan fietspaden en ook in De Wolden leggen we nog elk jaar nieuwe fietspaden aan. Ook de komende jaren gaan we (ontbrekende) stukjes fietspad aanleggen en proberen we waar mogelijk aan te sluiten op fietsnetwerken in de ons omliggende gemeenten.

Naast het recreatief fietsen gebeurt er ook veel op sportief gebied in onze provincie. In 2023 worden er mooie evenementen georganiseerd, o.a. de Ronde van Drenthe, het EK wielrennen en het Nederlands Kampioenschap Streetrace in Ruinen. Wethouder Egbert van Dijk zegt: “Fietsen, zowel recreatief als sportief, is belangrijk voor Drenthe en voor De Wolden. Jan van ’t Zand is een echte fietser en met zijn netwerk in de sport is er geen betere ambassadeur voor de fiets denkbaar in onze gemeente.”

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 16:00 uur Vanavond van 18:00 tot 20:00 uur Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht