U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Nieuw online reserveringssysteem duofietsendewolden.nl

Stichting Duofietsen De Wolden heeft een nieuwe website met reserveringssysteem online.

Egbert van Dijk, wethouder maatschappelijke participatie, heeft vrijdag de eerste duofiets online gereserveerd. “Wij vinden het belangrijk dat we duofietsen in onze gemeente beschikbaar hebben. Er wordt veel gebruik van gemaakt door een brede groep aan inwoners die niet (meer) zelfstandig kan fietsen. De duofiets is dan een uitkomst. Daar leveren we als gemeente graag een financiële ondersteuning aan.”

De voorzitter van de Stichting Duofietsen De Wolden, Arjen Pauwels, is blij met het nieuwe online reserveringssysteem op duofietsendewolden.nl. Een duofiets kan kosteloos gereserveerd worden via het systeem en het is makkelijker te zien of een fiets op het gewenste tijdstip nog beschikbaar is. Er wordt bij de reservering wel gevraagd om een vrijwillige donatie voor onderhoud, reparatie en vervanging van de fiets. De dorpscoördinatoren en vrijwilligers van de stichting zijn ook blij met deze verbetering.

Vrijwilliger worden bij Stichting Duofiets

De stichting is nog op zoek naar een plaatselijke coördinator van Duofiets in Ruinerwold. Meer informatie over deze vacature van vindt u op de website https://www.duofietsendewolden.nl/vacature-ruinerwold/. U kunt ook bellen met het secretariaat op 0522-451933 of mailen via soverkaik@planet.nl.

De Stichting Duofietsen De Wolden beheert vijf duofietsen met ondersteuning in de dorpen Ruinen, Ruinerwold, Koekange, Zuidwolde en de Wijk. Mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen kunnen gebruik maken van deze duofietsen. Er kan met een eigen begeleider worden gefietst of met een plaatselijke vrijwilliger van de stichting.
 

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 13:30 uur Morgen van 08:30 tot 16:00 uur Morgenavond van 18:00 tot 20:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl