Nieuwe website dewolden.nl

De gemeente heeft een nieuwe website. De website is gebaseerd op de Toptaken-methode, dat wil zeggen dat we kijken naar wat onze bezoekers van ons vragen en de website daarop inrichten. Dat zien we aan de statistieken en weten we aan de hand van de vragen die worden gesteld aan de balie.

Andere indeling, andere doelen

De website is anders ingedeeld dan voorheen. Een toegankelijke, gebruiksvriendelijke en samenhangende website is het uitgangspunt, waarbij de bezoeker snel en eenvoudig zijn of haar informatie kan vinden. Onze digitale dienstverlening heeft een centrale doelstelling die is vastgelegd in de ‘strategie voor de digitale dienstverlening’: Digitale dienstverlening zó makkelijk en toegankelijk maken dat inwoners, ondernemers en organisaties hier de voorkeur aan geven, als ze zaken willen regelen of contact willen met de gemeente.’

Ook voor tablet en smartphone

Steeds meer mensen bezoeken de gemeentelijke website via een tablet of smartphone. De Wolden heeft er daarom voor gekozen om een website te maken met een responsive design. Dit betekent dat de weergave van de website zich automatisch aanpast bij verschillende resoluties (desktop, laptop, tablet, smartphone). Hierdoor is de App van gemeente De Wolden komen te vervallen. Heeft u deze app nog op uw mobiel dan kunt u die verwijderen.

Nooit af

De website is nu vernieuwd, maar een website is eigenlijk nooit af. We blijven continue bezig om de website verder te optimaliseren. Daarnaast wordt vanuit ervaringsonderzoek en statistieken gekeken naar wat verbeterpunten zijn. Belangrijkste aandachtspunt daarbij is wat de beste oplossing voor u als websitebezoeker is.

Meer weten?

Een nieuwe website kan veel losmaken en veel vragen oproepen. Kunt u de informatie niet vinden of heeft u een vraag over de website? Stuur dan een mail naar gemeente@dewolden.nl met ‘Nieuwe website’ in het onderwerpveld. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 13:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 13:30 uur Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl