Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Opnamen openbare ruimte

De komende weken gaat het bedrijf Cyclomedia uit Zaltbommel in onze gemeente 360 graden panoramafoto’s maken. Hiervoor rijden speciaal uitgeruste voertuigen over alle openbare wegen. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk dat over voet- en fietspaden wordt gereden. De gemeente heeft hiervoor ontheffing verleend.

Foto auto CycloMedia

De foto’s worden door de gemeente onder meer gebruikt bij het beheer van de openbare ruimte, de ontwikkeling van ruimtelijke plannen, het afgeven van vergunningen, het beheer van basisregistraties en WOZ-taxaties. Daarbij gelden strikte voorwaarden die de privacy waarborgen. Zo worden de foto’s geblurd, niet op internet gepubliceerd of op een andere wijze openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Voor meer informatie of het aantekenen van bezwaar kunt u terecht op www.cyclomedia.nl of bij Ulfert Huizinga, medewerker Geo-Informatie van de eenheid Advies & Services.

Contact met de gemeente

U bent op afspraak welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl