Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

September Sportmaand

Meer dan ooit is het belangrijk om potentiële sporters en sporters die door corona afgehaakt zijn, weer aan het sporten en bewegen te krijgen.

De sportfunctionarissen willen daarom verenigingen de kans geven hun club onder de aandacht te brengen. September 2020 wordt sportmaand met als thema ‘Sport doet iets met je!’

Aanbod sportverenigingen

Verenigingen kunnen in de maand september zich openstellen voor kennismakingslessen. Dit kan tijdens gewone trainingsuren. Het is uiteraard wel van belang dat de trainers op de hoogte zijn.

Actief na schooltijd

De kennismakingsmogelijkheden kunnen door verenigingen kosteloos op de website www.actiefnaschooltijd.nl worden geplaatst. Er zijn 2 categorieën: basisschool groep 1 t/m 8 en de leeftijd 13+. De sportfunctionarissen zullen zorgen voor een goede promotie.

Voor de promotie is het wenselijk om het aanbod graag uiterlijk woensdag 12 augustus aan te melden op de website. De sportfunctionarissen hopen op een mooi aanbod!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Maike Heus, sportfunctionaris gemeente De Wolden, e-mail: m.heus@dewoldenhoogeveen.nl.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 16:00 uur Morgenavond van 18:00 tot 20:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl