Startende ondernemer in De Wolden, doe mee met de Business Voice Drenthe

Business Voice Drenthe is het pitch evenement voor startende ondernemers die hun idee tot uitvoering willen brengen en een extra steuntje kunnen gebruiken.

In samenwerking met een tal van partners is de Business Voice Drenthe uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waar jij als kandidaat de kans krijgt om jouw business-idee te pitchen voor vijf gevestigde ondernemers.

De jury zit op een stoel en ziet je, net als bij ‘The Voice of Holland’ niet, maar hóórt alleen jouw pitch! Als ze potentie horen en geloven in jouw pitch en je idee dan draaien zij hun stoel! De winnaar gaat er vandoor met een veelzijdig prijzenpakket en ondersteuning om het idee uit te werken tot een bedrijf. Niet alleen de jury speelt een rol, ook de gevulde zaal met veel belangstellende ondernemers en familie/kennissen kunnen tijdens de presentatie of na de show kritische vragen stellen om jou te helpen om verder te groeien. Wil jij meedoen met Business Voice Drenthe of plaatsnemen in het publiek? Kijk voor meer informatie op: https://businessvoicedrenthe.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 13:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 13:30 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl