Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Dan graag een mondkapje op. U kunt alleen langskomen op afspraak.

Stremming wegen

In opdracht van het Waterschap Drents Overijsselse Delta voert GMB Infra werkzaamheden aan een aantal stuwen in gemeente De Wolden.

Het gaat om de volgende locaties:

Buitenhuizerweg 10, Ruinerwold
Werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van week 46 t/m week 51. Werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het aanbrengen van een nieuwe leiding onder de Buitenhuizerweg. Het is hierbij noodzakelijk dat de weg wordt opengebroken. De Buitenhuizerweg wordt tijdens de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk afgesloten. Verkeersmaatregelen worden aangegeven door borden.

Stuw Moddergat: ter hoogte van adres De Stuw 1, Zuidwolde
Werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van week 48 t/m week 12 (2021). De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het aanbrengen van damwanden naast de dam van De Stuw 1. De Stuw wordt tijdens de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk afgesloten. Verkeersmaatregelen worden aangegeven door borden.

Stuw Alteveer: ter hoogte van adres De Stuw 103, Alteveer
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van week 48 t/m week 6 (2021). De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het renoveren van de bestaande stuw en het aanbrengen van een vispassageleiding onder de weg. De Stuw wordt tijdens de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk worden afgesloten. Verkeersmaatregelen worden aangegeven door borden.

Nadere informatie kunt u krijgen bij Rik Minkjan van GMB Infra, te bereiken via 06-57096784 of Harm Maat van Waterschap D.O.D., te bereiken via 088-2331200.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl