Succesvolle huis-aan-huis textielinzameling door Plaatselijk Belang Veeningen en Dorpsbelangen Ansen

Al enige jaren zamelen Plaatselijk Belang Veeningen en Dorpsbelangen Ansen huis-aan-huis textiel in de kernen van Ansen en Veeningen in. De inzameling wordt gecoördineerd door Minny Mulder (Veeningen) en Gerika Lubbinge (Ansen).

De belangenorganisaties doen dit tegelijk met de reguliere huis-aan-huis inzamelingen van textiel in gemeenten De Wolden, die vier keer per jaar plaatsvinden.

Maandag 13 februari was de eerste inzameling van dit jaar en wat is er veel ingezameld! Plaatselijk Belang Veeningen zamelde maar liefst 339 zakken textiel in en ook voor Dorpsbelangen Ansen was het aantal boven verwachting! Beide verenigingen kijken terug op een succesvolle eerste inzameling van 2023.

In 2022 is door beide belangenorganisaties totaal 3.370 kg ingezameld. In 2023 zijn nog 3 huis-aan-huis inzamelingen gepland, te weten:

  • maandag 1 mei
  • maandag 14 augustus
  • maandag 16 oktober

Ook je textiel aanbieden tijdens de huis-aan-huis inzameling in deze kernen of in De Wolden? Zorg dat je het goed verpakt en zichtbaar aan de straat hebt staan vóór 9.00 uur de ochtend van de inzameling.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht