Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Uw beschikking/aanslag 2021 in de Berichtenbox MijnOverheid

Steeds meer overheidsinstanties gebruiken MijnOverheid. De Belastingdienst bijvoorbeeld, maar ook waterschappen, de Sociale Verzekeringsbank, het Kadaster en gemeenten. Stapsgewijs komen steeds meer diensten en producten hier digitaal beschikbaar. De gemeente verstuurt sinds 2019 de WOZ-beschikking en aanslag gemeentelijke heffingen ook via MijnOverheid.

Wie kan de WOZ-beschikking en aanslag digitaal ontvangen?

Degene die de WOZ-beschikking en aanslag toegestuurd krijgt, kan deze ook in de berichtenbox van MijnOverheid ontvangen. Wanneer u voor 22 januari 2021 op www.mijnoverheid.nl bij instellingen hebt aangegeven dat u post van de gemeente De Wolden digitaal wilt ontvangen, dan ontvangt u de WOZ-beschikking/aanslagbiljet 2021 digitaal.

Hoe weet ik of er een nieuw bericht is?

Als u uw e-mailadres opgeeft in MijnOverheid, ontvangt u elke keer een melding als u een nieuw bericht in MijnOverheid heeft ontvangen.

Nog niet aangemeld?

Activeer in vier stappen uw account op de website van MijnOverheid. Hiervoor hebt u DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD, dan kunt u deze aanvragen via DigiD.

Voor meer informatie over MijnOverheid kunt u terecht op www.mijn.overheid.nl.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl