U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak

Vanaf 1 juli: Wet elektronische publicaties (WEP)

Vanaf 1 juli 2021 heeft gemeente De Wolden, net zoals andere overheidsinstanties, te maken met de Wet elektronische publicaties. Deze wet verplicht ons om alle officiële publicaties te plaatsen op de website officielebekendmakingen.nl en niet meer op de gemeentepagina van De Wolder Courant.

Officielebekendmakingen.nl

Vanaf 1 juli 2021 voldoen we met een publicatie op de gemeentepagina in De Wolder Courant niet meer aan de wettelijke verplichtingen. Alle officiële publicaties worden dan verzameld op een centraal digitaal punt: officielebekendmakingen.nl. Deze zijn ook te vinden op de pagina officiële bekendmakingen.

De Wolder Courant 

Voorlopig publiceren we, zoals u van ons gewend bent, de algemene bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen van gemeente De Wolden nog op de gemeentepagina in De Wolder Courant.

 Op de hoogte blijven van wat er speelt in uw buurt?

U kunt zich abonneren op de e-mailservice of de app downloaden om berichten over uw buurt digitaal te ontvangen via overuwbuurt.overheid.nl. Wilt u weten of er binnenkort in uw omgeving een verbouwing aankomt? Of dat er in uw buurt een boom gekapt of een huis gerenoveerd gaat worden. Of welke nieuwe lokale regelgeving wordt of is vastgesteld? Meldt u zich dan aan voor de e-mailservice van de overheid. Zo mist u geen bekendmaking meer in uw postcodegebied en weet u precies wat er speelt in uw buurt. De berichten op deze website blijven maximaal twee maanden staan. Oudere berichten vindt u terug op de website officielebekendmakingen.nl. 

Waarom deze wetswijziging?

Het doel van deze wetswijziging is dat inwoners op een centraal punt volledig en digitaal geïnformeerd worden over besluiten die gevolgen hebben voor hun leefomgeving.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl